Sa. Apr 20th, 2024
  • Technische indicatoren in het dagelijkse time-frame voor BTC zijn bearish.
  • De meeste munten in het rood als de markt daalt.
  • Reef Finance lanceert de eerste blockchain in de sector exclusief voor DeFi.

BeInCrypto presenteert onze dagelijkse ochtend roundup van crypto nieuws en marktveranderingen die je misschien gemist hebt terwijl je sliep.

Bitcoin update

BTC zet zijn daling voort vanaf zijn all-time high op 14 april. Sindsdien heeft de prijs zijn daling versneld naar de steunlijn van een oplopend parallel kanaal.

Gisteren brak Bitcoin Future uit het kanaal en daalde onder de 0.618 retracement steun op $51.368, een gebied dat nu als weerstand zou kunnen fungeren.

Technische indicatoren in het daily time-frame zijn bearish. De Stochastics Oscillator heeft een bearish cross gemaakt, terwijl de RSI onder de 50 is gezakt. Bovendien is de MACD negatief.

De volgende steun wordt gevonden op $47.680, gecreëerd door de 0,786 Fib retracement steun. Verwacht wordt dat er een bodem wordt bereikt tussen $47.600 en $46.600.

Altcoin bewegers

De top-10 crypto market cap ranglijsten zijn veel hetzelfde. De top vijf munten hebben hun posities van gisteren behouden. Er is echter een serieuze daling over de hele linie met de meeste munten die in het rood vallen.

Bitcoin Gold (BTG) is de grootste altcoin mover die handelt op $132,37, een winst van 55,65% op het moment van publiceren.

Digitbyte (DGB) was de grootste verliezer. De munt daalde 33,21% tot $0,1091 in de laatste 24 uur. Het heeft echter een goede week gehad met een winst van 11,45%.

In ander cryptonieuws

  • Reef Finance lanceert de eerste blockchain in de sector die exclusief is gebouwd om de steeds groeiende DeFi-sector te ondersteunen. Deze nieuwe all-in-one DeFi suite heeft als doel het samenvoegen van rendementen te vereenvoudigen.
  • Handelsplatform Robinhood heeft een nieuwe chief of operations (COO) aangekondigd, Christine Brown. De nieuwe richting en strategie die Robinhood inslaat, komt op een moment dat de belangstelling voor crypto op een historisch hoogtepunt is.
  • SushiSwap heeft officieel Chainlink prijsfeeds geïntegreerd op de Binance Smart Chain en Ethereum. De gedecentraliseerde beurs en het DeFi platform wil Kashi, het nieuwe leenplatform van SushiSwap, van stroom voorzien.

Von admin